31 Aug

One night glam!

Το who is who, το concept και το μενού που ¨μαγειρεύεται” ήδη από τον διάσημο Δημήτρη Κατριβέση με αφορμή την πρόσκληση συμμετοχής του σε ένα ακόμα event του Bill & Coo Gastronomy Project 2012. Πού: Πού άλλου παρά στο Bill & Coo Suites & Lounge (υπό τη διαχείριση της HotelBrain) στην παραλία της Μεγάλης Άμμου στη Μύκονο. Πότε; στις 12 Σεπτεμβρίου!
bcBill & Coo Restaurant welcomes Dimitris Katrivesis @ 12th September 2012!
To ότι το εστιατόριο του Bill & Coo, στην παραλία της Μεγάλης Άμμου, στη Μύκονο, έχει βαλθεί για τα καλά να επεκτείνει τους γευστικούς μας ορίζοντες, το γνωρίζουμε πια καλά. Το ότι, αντίστοιχα, το ”Bill & Coo Gastronomy Project ” θεωρείται ήδη ένας γαστρονομικός θεσμός για τη Μύκονο -και όχι μόνο-, το ξέρουμε κι αυτό.
Ως εκ τούτων χαιρόμαστε ιδιαίτερα κάθε φορά που πληροφορούμαστε ότι ένα νέο event καταφθάνει σύντομα στα τραπέζια του εστιατορίου του ξενοδοχείου. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ακονίζουμε ήδη το μυαλό, τους αισθητήρες και τα μαχαίρια μας, αφού το Bill & Coo μας υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης γεύσεων με «ιχνηλάτες» τον executive chef του ξενοδοχείου, Αθηναγόρα Κωστάκο και τον επίτιμο καλεσμένο του Δημήτρη Κατριβέση.
MG_5981-546x8002Chef Dimitris Katrivesis
Γνωστός από τη θητεία του στο διάσημο εστιατόριο El Bulli, δίπλα στον Ferran Andria, καθώς και από τις πρόσφατες εγχώριες συνεργασίες του, τόσο με το Sea You Up Restaurantat στο Sani Resort στη Χαλκιδική, όσο και με τον Γιάννη Μπαξεβάνη, ο Δημήτρης Κατριβέσης θα φιλοξενηθεί για μια και μόνο βραδιά, στις 12 Σεπτεμβρίου, στην κουζίνα του Bill & Coo Restaurant, όπου, και με τη βοήθεια του Αθηναγόρα Κωστάκου, θα αποπειραθεί να αναδημιουργήσει κλασικές ελληνικές συνταγές αλλά και να να μας εκπλήξει με απροσδόκητα πιάτα.
0092 One of Dimitris Katrivesis’ creative plates!
Η κρεμμυδόσουπα, το καπνιστό σκουμπρί, οι μελιτζάνες ιμάμ, οι ψητές μπριζόλες και το jacket πατάτας, που από ότι μάθαμε ετοιμάζει για το μενού, απλώς μας ανοίγουν την όρεξη για μια βραδιά με happy tasty ending